Lokaal Multidisciplinair Netwerk Ninove Geraardsbergen

zorgtraject diabetes

Het zorgtraject is een verbintenis tussen 3 personen, rechtstreeks betrokken bij de diabeteszorg: de persoon met type 2 diabetes, zijn huisarts en zijn geneesheer-specialist. Om die verbintenis te concretiseren, wordt een contract voor 4 jaar opgesteld en ondertekend. Het persoonlijk engagement van de patiėnt is eveneens belangrijk om verwikkelingen door de aandoening te vermijden. De huisarts speelt in dit traject de rol van coördinator, hij is immers goed geplaatst om te weten hoeveel informatie, motivatie, ondersteuning en begeleiding de patiėnt nodig heeft, rekening houdende met zijn medische, persoonlijke, sociale en familiale context. Vanuit zijn expertise ondersteunt de specialist de huisarts.

Nieuwsberichten

Nieuwsarchief >

Webtoepassing ACHIL

vrijdag 18 oktober 2013

Beste huisarts,

In 2012 hebt u gegevens van uw zorgtrajectpatiƫnten geregistreerd via de webtoepassing ACHIL.

Het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV) analyseerde de ingezamelde gegevens en stelt voor iedere huisarts een individueel niet nominatief feedbackrapport op (per anonieme code van de arts). Dit IWC Replica Watches rapport geeft informatie over de kenmerken van de zorgtrajectpatiƫnten en de overgemaakte parameters. De gegevens van de patiƫnten worden vergeleken met de overige patiƫnten, zowel op nationaal als loco regionaal (niveau LMN) vlak.
http://www.justwatched.co.uk/
Hier kan u lezen hoe deze feedback kan opgeladen worden.

Via onderstaande link hebt u onmiddellijk toegang. U moet zich hiervoor identificeren via uw elektronische identiteitskaart. http://www.truewatch.co.uk/

Directe toegang tot webtoepassing "ACHIL - feedback"

Handleiding (PDF - 864 KB)

Agenda

Geen items in de agenda gevonden

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.

LMN Ninove - Geraardsbergen

Om misbruik te voorkomen verzoeken wij u om het opgegeven emailadres:

nogmaals te bevestigen

Mis onze laatste nieuwtjes niet!


LMN Ninove - Geraardsbergen 2010
ALEXO