Lokaal Multidisciplinair Netwerk Ninove Geraardsbergen

zorgtraject diabetes

Het zorgtraject is een verbintenis tussen 3 personen, rechtstreeks betrokken bij de diabeteszorg: de persoon met type 2 diabetes, zijn huisarts en zijn geneesheer-specialist. Om die verbintenis te concretiseren, wordt een contract voor 4 jaar opgesteld en ondertekend. Het persoonlijk engagement van de patiŽnt is eveneens belangrijk om verwikkelingen door de aandoening te vermijden. De huisarts speelt in dit traject de rol van coŲrdinator, hij is immers goed geplaatst om te weten hoeveel informatie, motivatie, ondersteuning en begeleiding de patiŽnt nodig heeft, rekening houdende met zijn medische, persoonlijke, sociale en familiale context. Vanuit zijn expertise ondersteunt de specialist de huisarts.

Nieuwsberichten

Nieuwsarchief >

World Kidney Day 8 maart 2012

maandag 27 februari 2012

Net zoals vorig jaar willen we Wereldnierdag 8 maart 2012 niet zo maar laten voorbij gaan.

In de week van 5 tot en met 9 maart kunnen pati√ęnten hun bloeddruk laten meten in verschillende apotheken in Ninove en Geraardsbergen. Voor meer info over deze actie mail naar info@lmn-ninove-geraardsbergen.be.

Bij de huisartsen zullen er folders beschikbaar zijn over het belang van orgaandonatie, het thema van dit jaar. Deze folder bespreekt 10 belangrijke punten over niertransplantatie. Een preview in bijlage.


Agenda

Geen items in de agenda gevonden

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.

LMN Ninove - Geraardsbergen

Om misbruik te voorkomen verzoeken wij u om het opgegeven emailadres:

nogmaals te bevestigen

Mis onze laatste nieuwtjes niet!


LMN Ninove - Geraardsbergen 2010
ALEXO