Lokaal Multidisciplinair Netwerk Ninove Geraardsbergen

zorgtraject diabetes

Het zorgtraject is een verbintenis tussen 3 personen, rechtstreeks betrokken bij de diabeteszorg: de persoon met type 2 diabetes, zijn huisarts en zijn geneesheer-specialist. Om die verbintenis te concretiseren, wordt een contract voor 4 jaar opgesteld en ondertekend. Het persoonlijk engagement van de patiŽnt is eveneens belangrijk om verwikkelingen door de aandoening te vermijden. De huisarts speelt in dit traject de rol van coŲrdinator, hij is immers goed geplaatst om te weten hoeveel informatie, motivatie, ondersteuning en begeleiding de patiŽnt nodig heeft, rekening houdende met zijn medische, persoonlijke, sociale en familiale context. Vanuit zijn expertise ondersteunt de specialist de huisarts.

Nieuwsberichten

Nieuwsarchief >

Draag zorg voor je nieren, red je hart

vrijdag 04 maart 2011

Het LMN Ninove- Geraardsbergen wil ook zijn steentje bijdragen aan deze internationale actie. Samen met enkele aangrenzende LMN’s en de steun en medewerking van de omliggende ziekenhuizen (OLV Aalst ,ASZ Aalst en ASZ Geraardsbergen) hebben we een persmap samengesteld. Deze map wordt doorgestuurd naar de lokale pers en organisaties.

Volgende acties worden georganiseerd in onze regio op 10 maart:


ASZ Geraardsbergen

Op 10 maart kan iedereen in het ziekenhuis terecht voor een gratis controle van bloeddruk, buikomtrek en BMI. Deze actie gaat door in de voormiddag, in de inkomhal van het Stedelijk Ziekenhuis te Geraardsbergen. Iedereen welkom!


OLV ziekenhuis Aalst

Ook dit jaar gaat er een actie door in het OLV ziekenhuis te Aalst. De focus ligt dit jaar op preventie. Zowel de dienst Nefrologie als de dienst Cardiologie (Hartziekten) zetten actief hun schouders onder het initiatief. Zij vonden heel wat Bekende Vlamingen bereid om op 10 maart naar het OLV Ziekenhuis af te zakken, om hun campagne kracht bij te zetten.

De volledige persmap is hier te lezen

panerai replica watches http://www.mowatches.be/panerai-c-15.php

Agenda

Geen items in de agenda gevonden

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.

LMN Ninove - Geraardsbergen

Om misbruik te voorkomen verzoeken wij u om het opgegeven emailadres:

nogmaals te bevestigen

Mis onze laatste nieuwtjes niet!


LMN Ninove - Geraardsbergen 2010
ALEXO